Piesalan lomamökit

 

 

 

Mökit

Kaikilla mökeillä on oma piha sekä lapsiystävällinen ja hiekkapohjainen ranta. Rannassa on laituri, soutuvene ja katiska sekä mato-onkia. Pelastusliivejä saa isäntäväeltä. Pihassa on joko grillikota tai ulkogrilli sekä puutarhakalusteet.

Mökkien läheisyydestä pääsee merkitylle luontopolulle, talvella  hiihtoladut lähtevät mökkien edestä. Mökkialueella on yhteinen sulkapallokenttä,  grillikota, lapsille iso hiekkalaatikko sekä keinut, tikkataulu löytyy jokaiselta mökiltä.

Mökeissä on hyvin varusteltu keittiö, puulämmitteinen sauna, takka sekä sähköt ja sähkölämmitys. Kaikkien mökkien varusteisiin kuuluvat myös polttopuut, siivousvälineet sekä vuodevaatteet. Liinavaatteet on mahdollista vuokrata lisämaksusta.

Ympäri vuoden käytössä olevilla mökeillä on televisio, sisä-wc ja suihku sekä pyykinpesukone ja astianpesukone.

Pienille vieraille tuomme mökille pinnasängyn ja syöttötuolin.

Perinteisissä mökeissä on vanhanajan ulkokäymälä ja kantovesi.

Autotie on perille. Jokaisella mökillä on autonlämmitys.

Randis-mökki Kyynämöinen-järven rannalla ja muut mökit ovat kilometrin mittaisen Luhtalammen rannalla.

Tupakointi sallittu vain ulkona!

KESÄLLÄ viikkomme on 7 päivää/6 yötä. Mökki on käytettävissä tulopäivänä pääsääntöisesti kello 13.00 jälkeen ja lähtöpäivänä avainten luovutus kello 16.00 mennessä. Näin meille jää aikaa tehdä kunnon siivous, tarvittaessa pestä tekstiileitä ja tehdä korjauksia. Joskus tuloaika voi olla myöhemminkin ja lähtöaika aikaisemmin. Noudattakaa varausvahvistuksessa olevia tulo- ja lähtöaikoja!

Mökkejä on mahdollisuus varata myös PIDEMMÄKSI aikaa. Esimerkiksi koko kesäksi tai kuukaudeksi. Niihin hinnat lasketaan erikseen, varauksen pituuden ja mökin mukaan.

KOIRISTA VELOITAMME LISÄMAKSUA;

20 euroa/ 1-2 koiraa.

KISSOJA emme valitettavasti voi vastaanottaa.


VARAUS- JA MAKSUEHDOT:

Varausmaksu määräytyy varauksen pituuden ja mökin mukaan. Mikäli varauksen alkuun on yli 8 viikkoa, varausmaksu suoritetaan 14 vrk:n kuluessa. Mikäli varauksen alkuun on 4-8 viikkoa, varausmaksu suoritetaan viikon kuluessa.  Jos varauksen alkuun on alle 4 viikkoa, suoritetaan varausmaksu heti asiakkaan saatua maksutiedot.

Loppumaksu suoritetaan 3 viikkoa ennen mökkiloman alkamista.

Peruutustapauksissa jo maksetut maksut jäävät vuokranantajalle. Mikäli saamme koko ajalle uuden varauksen,  peruutuskulut ovat 50 euroa, loput palautamme asiakkaalle takaisin.

 

 Cabins

All cabins have their own yard and a child-friendly sandy beach. By the shore there is a pier, rowboat and rods with lines. Life jackets may obtained from the host and hostess. On the yard there is either a barbeque hut or a barbeque grill and garden furniture.

 

Nearby the cabins you can acces a marked nature trail, and during the winter ski trails leave right from in front of the cabins. There is a common badminton court on the cabin area, and darts and a dartboard can be found in every cabin.

 

As for the interior of the cabins, there is a well-equipped kitchen, a wood-heated sauna, a fireplace, as well as electricity and electric heating. All cabins are also equipped with firewood, cleaning equipment and bedding. Sheets can be rented at an additional cost.

Some cabins have a TV, indoor toilet and shower, as well as a washing machine and dishwasher.

For smaller guests we bring a crib and a highchair to the cabins.

The traditional cabins have an old-fashioned outdoor toilet and water is carried or pumped by hand.

There is a road for cars all the way to the destination. Every cabin has a car heater.

Smoking allowed outdoors only!!

WE CHARGE EXTRA FOR DOGS;

20 euros/ max. 2 dogs.

Unfortunately we cannot accept CATS.